Möjligheter och Utveckling

Hösten startar upp på allvar. De flesta är tillbaka efter semester och skolorna drar igång. Vi hänger fortfarande kvar i sommarens härliga upplevelser och avslappnade livsstil, men samtidigt känns det ganska gott att komma tillbaka till rutiner och struktur.

I samband med att vardagen är tillbaka kommer också behovet och intresset av att se nya möjligheter, utvecklas och ta hand om sig själv. Är du intresserad av en inspirationsföreläsning, en utvecklande personaldag, hälsokartläggning eller behandlande massage? Välkommen att höra av dig! Jag skräddarsyr koncept utifrån ditt / ditt företags behov.

Kontakta mig för ökad hälsa och utveckling i vardagen! / Vänligen Elisabeth

Medveten närvaro i naturen

Att vara här och nu. Att uppleva med alla sinnen.
Att finna lycka i det lilla. Att våga känna in det som skaver. Medveten närvaro är allt detta.

Naturen är en fantastisk plats för att stanna upp och känna in. Följ med på en vandring i naturen där medveten närvaro är redskapet för att hitta lugnet och kraften.

Du kan även få ta del av medveten kroppsbalansering.

Processtöd

Om er arbetsgrupp/dina medarbetare/föreningen vill utvecklas som grupp eller ska starta upp ett nytt utvecklingsarbete, kan jag vara ett stöd i processen och bidra med helhetstänkande och struktur.

Vi kan tillsammans arbeta med strategier och arbetsplaner kopplat till mål, visioner eller specifika uppdrag, men också medvetenhet och kunskap kring ledarskap och grupprocesser.

Hälsokartläggning & Hälsocoachning

Samtal kring grundläggande mänskliga behov och vardagslivets påverkan utifrån ditt perspektiv.

Tillsammans gör vi en kartläggning av din hälsa/livsstil,
ditt vardagspussel och dina tankar/behov av förändring.

Genom samtalet kommer vi gemensamt fram till hur du genom nya rutiner och tankesätt själv kan skapa positiv förändring för mer energi, hälsa och glädje.

Efter kartläggning finns möjlighet till uppföljande coachningssamtal.

De hälsoområden som vi kartlägger är: Mat, Rörelse, Återhämtning, Relationer, Utveckling och Balans.